Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 18:39

Πηγή κινδύνου για τη δημόσια υγεία το κλειστό γυμναστήριο "Φ.Βαρδαξής" στη Ν.Ερυθραία

Το πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στις περιοχές του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, είναι από λίγο εως πολύ γνωστό.

Εκατοντάδες γονείς εμπιστεύονται τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, εγγράφοντας τα παιδιά τους σε αυτούς, όμως οι χώροι είναι ελάχιστοι και οι διαθέσιμες ώρες για να τους ικανοποιήσει όλους ακόμα πιο λίγες.

Σε πολλές περιπτώσεις τα παιδιά αναγκάζονται να κάνουν προπονήσεις ακόμα και σε υπαίθριους χώρους, ενώ υπάρχουν και κλειστοί χώροι, οι οποίοι όμως είναι αφημένοι στην τύχη τους, εγκυμονώντας πολλούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία !!

Ένας απο αυτούς τους χώρους είναι και το κλειστό γυμναστήριο "Φ.Βαρδαξής" στη Ν.Ερυθραία.

Εκατοντάδες νεαροί αθλητές του Πανερυθραικού κάνουν εκεί τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ και το βόλει, όμως οι συνθήκες που επικρατούν είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας βόλει του Πανευρυθραικού, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα στο Facebook, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες αυτές, ελπίζοντας πως αυτοί που πρέπει, θα πάρουν το μήνυμα... !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η κατάσταση στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής» είναι γενικά απαράδεχτη.

Πλέον έχει ξεπεραστεί κάθε όριο αντοχής και ανοχής ,που δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά στη προπόνηση .

Η μούχλα, η υγρασία, αλλά και η βρωμιά, δεν έφταναν, τώρα και από την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε και το σκοτάδι αφού το ένα φως μετά το άλλο της οροφής παύουν να λειτουργούν και συχνά παίρνουν φωτιά (λόγω κακής και ανύπαρκτης συντήρησης) που προσπαθούμε και την σβήνουμε εμείς ή με την βοήθεια της πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα οι καπνοί και οι αναδυόμενες οσμές να διακόπτουν τις προπονήσεις.

Τα προβλήματα του γηπέδου εμείς οι γονείς του Μπάσκετ αλλά και του Βόλεϊ τα ζούμε καθημερινά.

Είναι κρίμα για τους αθλητές μας όλων των αγωνισμάτων όταν βλέπεις ότι προπονούνται σε τέτοιες συνθήκες αλλά το επίπεδο τους είναι υψηλότερο ακόμα και από ομάδες με πολλά λεφτά και τις καλύτερες εγκαταστάσεις.

Το κτίριο πρέπει να συντηρηθεί ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουμε για μετά τις εκλογές."

Η εικόνα μιλάει από μόνη της....