Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 20 Ιούλιος 2013 10:38

Άλλο ένα κουρελόπανο που ανεμίζει περήφανο στο Κολυμβητήριο της Πολιτείας

Αξιότιμοι κύριοι του Kifissia24.gr.

Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας με αφορμή ένα πρόσφατο άρθρο σας σχετικά με τη σημαία - κουρελόπανο σε δημόσιο οργανισμό και δη στο Ι.Κ.Α. Κηφισιάς.

Όντας κάτοικος, γέννημα - θρέμμα της Κηφισιάς πηγαίνω τα παιδιά μου για αθλοπαιδιές στους οργανισμούς και στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας και αυτό που είδα τις προάλλες με θλίβει ιδιαίτερα.

Έτσι λοιπόν επισκεπτόμενος το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πολιτείας, το μάτι μου έπεσε στη μια και μοναδική σημαία που ανεμίζει στον ιστό.

Η κατάσταση της ; Για κλάμματα !!!

Άλλο ένα κουρελόπανο το οποίο ανεμίζει περήφανο σκέφθηκα, στο μοναδικό κολυμβητήριο της πόλης, το οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες αθλούμενοι και γονείς καθημερινά.

Γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς "Δ.Βικέλας" θα ήθελα να παρακαλέσω τόσο τον αρμόδιο κ.Γεώργιο Παπαδόπουλο, όσο και τον Δήμαρχο κ.Νικο Χιωτάκη, όπως επιληφθούν άμεσα του θέματος.

Νοιώθουμε προδωμένοι και πληγωμένοι, όσον αφορά την αξιοπρέπεια μας σαν έλληνες, από τους κυβερνώντες αυτής της χώρας... μην πληγώνετε κι εσείς τα ιερά μας σύμβολα !

Άλλωστε μια νέα Ελλάδα δεν διατυμπανίζει ότι χτίζει ο πρωθυπουργός μας;  Δε νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα που της αρμόζει εν έτει 2013 !!!

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω και τη σχετική φωτογραφία!


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κωνσταντίνος Φ.
Γίνε και εσύ μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

Όλοι οι αναγνώστες μας, μπορούν να γίνουν ζωντανά κύτταρα του site και να μας στέλνουν φωτογραφίες, video, κείμενα, παράπονα με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη και την ενημέρωση των πολιτών, μέσω της ενότητας YOU REPORT

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook ή επικοινωνησε μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μαζί μας