Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 12:01

Airtickets: Συνεχίζει τη λειτουργία της ως μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίωνΗ airtickets η οποία δραστηριοποιείταιστην ελληνική αγορά από το 2000, συνεχίζει να λειτουργεί παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εστιάζει πλέον σε νέο μοντέλο.

«Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το νέο μοντέλο της airtickets® σχεδιάστηκε, όπως επισημαίνεται, από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες.

Η νέα μηχανή της airtickets® είναι διαθέσιμη σε desktop και mobile συσκευές.