Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 07:58

Πιλότος της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας "ζωγράφισε"... πέος στον ουρανό (vid)Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Οκάνογκαν, στην Πολιτεία Ουάσιγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, είδαν κατάπληκτοι την Πέμπτη το μαχητικό κοντινής αεροπορικής βάσης να ακολουθεί ασυνήθιστη πορεία και να σχεδιάζει ουράνιο φαλλό.

Γυναίκα τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KREM 2 που με τη σειρά του ρώτησε για την υπόθεση τις ένοπλες δυνάμεις.

H ανακοίνωση της USAF

Οι μανούβρες του πιλότου «δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία» τόνισε η πολεμική αεροπορία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιώντας ότι ο επίδοξος «ζωγράφος» θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του.

«Το θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Ολοι έπαθαν σοκ», εξήγησε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φάρμερ, κάτοικος του Οκάνογκαν, που μίλησε στο περιοδικό Vice News.

Το συμβάν έκανε το γύρο των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και τράβηξε την προσοχή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σε μια περίοδο κατά την οποία συνεχίζεται στις ΗΠΑ το κύμα αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών.