Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2020 09:34

Volley League - Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Στο Κηφισιώτικο ρόστερ ο ακραίος Φροίξος ΚωτσάκηςΤην έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Φροίξο Κωτσάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς. Ο 21χρονος ακραίος ήδη προετοιμάζεται με την ομάδα των Βορείων Προαστίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ο Φροίξος Κωτσάκης τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Κηφισιάς. Ήδη, από τις πρώτες ημέρες έχω αντιληφθεί την ποιοτική δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση. Είμαι σίγουρος ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συνεχιστεί αυτή η ποιοτική προσπάθεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

»Για εμένα η Κηφισιά ήταν μία εξαιρετική επιλογή για να συνεχίσω της καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του νέου μου προπονητή και τη συνεργασία μου με τους νέους μου συμπαίκτες, θα εξελιχθώ ως αθλητής».

Μιλώντας δε για τους στόχους της νέας περιόδου, ο Φροίξος Κωτσάκης επισήμανε: «Βασικός στόχος μας είναι παίξουμε καλό βόλεϊ και να διατηρήσουμε την Κηφισιά σε υψηλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα, παρά τον κορωνοϊό, θα είναι δυνατό και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα της Volley League».