Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2020 11:21

Μπάσκετ - Α.Ε.Ν.Κηφισιάς; ΑΕΝ Κηφισιάς: Ανανέωσε ο προπονητής Στέφανος Λαδικός και 4 παίκτεςΣτο φουλ βρίσκονται οι «μηχανές» της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 που θα την βρουν στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής ανδρών.

Η διοίκηση της Α.Ε.Ν.Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι και την επόμενη χρονιά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Στέφανος Λαδικός.

Ο ταλαντούχος τεχνικός παρουσίασε φέτος ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο απέδωσε καλό μπάσκετ.

Μάλιστα η άνοδος στη Β' Εθνική, αποτελεί μία σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο, ενώ ο σύλλογος εκτιμά ιδιαίτερα το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Την ίδια στιγμή στην ομάδα κάτω των 20 ετών θα βρίσκεται και την επόμενη περίοδο ο Δημήτρης Λαγοπόδης, ενώ συνεργάτης του προπονητικού επιτελείου θα είναι και πάλι ο Γιώργος Κοκκινίδης.

Διατηρεί τον νεανικό «κορμό»

Παράλληλα  η διοίκηση της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς μετά τις ανανεώσεις με τους Φίλιππο Μοσχοβίτη και Γιώργο Οικονόμου, πριν από λίγες ημέρες με  συντονισμένες ενέργειες κράτησε στο ρόστερ της για την επόμενη περίοδο ακόμα τέσσερις παίκτες.

Πρόκειται για τους Άκη Μακρυγιάννη, Ντίνο Μιχαλάκη, Στέφανο Φασιανό και Μανώλη Μανούσο. Οι τέσσερις ταλαντούχοι παίκτες με την αγωνιστική τους παρουσία την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με τις εμφανίσεις τους «έπεισαν» τον Στέφανο Λαδικό να δώσει το «οκ» για να συνεχίσουν στην ομάδα και στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η Α.Ε.Ν.Κηφισιάς στην ανακοίνωσή της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους τέσσερις παίκτες τονίζει μεταξύ άλλων: «Το φαρμακερό τρίποντο του Άκη Μακρυγιάννη ξαναβάζει στη φαρέτρα της η ανδρική ομάδα της Α.Ε.Ν.Κ. και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής 2020-21. Ο νεαρός αθλητής συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου μας και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Α.Ε.Ν.Κ. για τρίτη συνεχή χρονιά.

Στα καλάθια της Β' Εθνικής και με τα χρώματα της Α.Ε.Ν.Κ. και πάλι θα καρφώνει ανάποδα ο Ντίνος Μιχαλάκης. Ο νεαρός και ιδιαίτερα αλτικός παίκτης συμφώνησε με τη διοίκηση της  και θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στον σύλλογό εκτιμώντας ιδιαίτερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί. Η Α.Ε.Ν.Κ. ευχαριστεί τον ΓΑΟ Κουκουβαούνων για την παραχώρηση του παίκτη.

Στην Α.Ε.Ν.Κ. θα συνεχίσει ο Στέφανος Φασιανός για την επόμενη αθλητική χρονιά 2020-21. Ο δυναμικός φόργουρντ, που αποκτήθηκε πέρυσι από την Αγία Παρασκευή, συνεχίζει στην ΑΕΝΚ, εκτιμώντας την συνέπεια του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα καθώς και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Τέλος μαζί μας θα είναι  και ο Μανώλης Μανούσος. Ο νεαρός και ταλαντούχος παίκτης προέρχεται από τα σπλάχνα της Α.Ε.Ν.Κ., δείχνει ότι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις».