Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2020 10:45

Μπάσκετ - Πανερυθραικός: Με «οδηγό» τον Δημήτρη Χουχουλή για 21ο χρόνοΣτο «τιμόνι» της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού θα βρίσκεται για 21η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Χουχουλής, καθώς η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό.

Έτσι, ο «αρχιτέκτονας» του Πανερυθραϊκού θα καθοδηγεί την ομάδα και στην επιστροφή της στην Α2, που θα αποτελέσει παράλληλα και την 6η συμμετοχή του συλλόγου στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας, όλες με τον κόουτς Χουχουλή στον πάγκο.

«Ο Δημήτρης Χουχουλής θα τιμήσει την οικογένεια του Πανερυθραϊκού για 21η χρονιά, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς η παρουσία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πορεία του Συλλόγου. Με το όραμα της ομάδας μας να εστιάζει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων αθλητών, ο κόουτς Χουχουλής είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τον πάγκο του Πανερυθραϊκού. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν!», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσικόπουλος.