Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2020 15:01

Μπάσκετ - ΑΕΝ Κηφισιάς: Ανανέωση συνεργασίας με τους Φίλιππο Μοσχοβίτη και Γιώργο ΟικονόμουΗ επιτυχημένη συνεργασία της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς με τους καλαθοσφαιριστές Φίλιππο Μοσχοβίτη και Γιώργο Οικονόμου θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο στα γήπεδα της Β' Εθνικής.

Η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων κινήθηκε άμεσα και φρόντισε να διατηρήσει στο ρόστερ δύο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να σηκώσουν το «βάρος» της επόμενης περιόδου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους: «Η εμπειρία του Φίλιππου Μοσχοβίτη στη θέση 1 και η δύναμη μέσα στη ρακέτα του Γιώργου Οικονόμου, είναι οι πυλώνες που θα στηριχτεί το νεανικό ρόστερ της ομάδας. Οι δύο έμπειροι παίκτες, που συμφώνησαν με την διοίκηση της ΑΕΝΚ για την αθλητική χρονιά 2020-21, αποτελούν υπόδειγμα αθλητών και έμπνευση για τους νεότερους».

Να τονίσουμε ότι η Α.Ε.Ν. Κηφισιάς εξετάζει αυτή την περίοδο περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν στο δυναμικό της.