Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 02 Ιούλιος 2019 18:38

Ποδόσφαιρο - Α.Ε Κηφισιάς: Θλίψη για τον θάνατο του Κώστα ΠίσσαΘλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παράγοντα της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς Κώστα Πίσσα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων στην ανακοίνωσή της τονίζει:

«Η πρώτη επαφή με το σωματείο μας έγινε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και συγκεκριμένα από το 1986 έως και το 1993 υπηρετώντας το σωματείο μας από την θέση του αντιπρόεδρου και εκ των βασικών χρηματοδοτών στις μεγάλες εκείνες ομάδες του Α.Ο. Κηφισίας και αυτό συνεχίστηκε έντονα επί 3 δεκαετίες.

Στην συνέχεια πρωτοστάτησε στην επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος ως Α.Π.Ο. Κηφισίας μαζί με άλλους επιφανείς διαχρονικούς παράγοντες από το 2008 έως και το 2012.

Εκείνη την περίοδο υπήρξε από τους θιασώτες και βασικούς συντελεστές της ένωσης των ομάδων της Κηφισίας, Ελπιδοφόρου και Α.Π.Ο. Κηφισιάς, όταν και δημιουργήθηκε η Κηφισιά Αθλητική Ένωση.

Από το 2012 έως και την περίοδο 2017 υπηρέτησε την ένωση από την θέση του Αντιπροέδρου, συμβάλλοντας και αυτός στις μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του σωματείου μας.

Φίλε Κώστα θα σε θυμόμαστε πάντα ως κυρίως τον αγνό, φανατικό και πιστό φίλαθλο της ομάδας και παράλληλα από την πολύ μεγάλη, διαχρονική και σταθερή προσφορά σου στο σωματείο σου!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις 2 κόρες του Αλεξάνδρα και Στεφανία.

Κώστα, κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στην τεράστια και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα μας και το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Το σωματείο μας θα προβεί στις ακόλουθες κινήσεις:

1. Παρουσία 2 μελών του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
2. Αποστολή στεφάνου
3. Μεσίστιος κυματισμός της σημαίας του σωματείο μας στο προπονητικό κέντρο επί 3ημέρου».