Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 12:05

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος μπάσκετ του Ε.Κ.Α. Νίκος Γκάλης με την συμμετοχή και του Kifissia24.grΗ αγωνιστική περίοδος 2018-19 του πρωταθλήματος μπάσκετ Ε.Κ.Α "Νίκος Γκάλης" ξεκίνησε και επίσημα αυτή την εβδομάδα με τον θεσμό του κυπέλλου ως είθισται στο οποίο συμμετέχουν τόσο οι ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα των καθημερινών όσο και αυτές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Σαββατοκύριακου.

Φέτος το πρωτάθλημα έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδας προνόμια για τους αθλητές της από συνεργαζόμενες εταιρίες αλλά και δυνατότητες βιντεοσκόπησης αγώνων.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα στατιστικών του πρωταθλήματος, η οποία ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο, δίνει την δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να έχουν πλήρη εικόνα των αγώνων και των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτούς με ομαδικά και ατομικά στατιστικά.

Στο πρωτάθλημα μπάσκετ Ε.Κ.Α. "Νίκος Γκάλης" αγωνίζεται τα τελευταία 7 χρόνια και η ομάδα του Kifissia24.gr.

Έτσι φέτος από τον 1o όμιλο της Α2 Κατηγορίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις παρακάτω ομάδες: ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛ.ΧΑΛΚ., ΣΕΤΑΠ, ΕΛ.ΣΤΑΤ., ΜΗΧΜΕ, PHARMA SERVICE, ΣΥΒ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΥΚΑΣ, ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ, Σ.Ε.Ν.Τ.Τ., LIBERO ST.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Έκτορας Οικονομόπουλος και στο ρόστερ συμμετέχουν οι εξής:

Τσιτσακόπουλος Παναγιώτης

Δουβής Αντώνης

Κανούσης Γιώργος

Πιλάλης Παναγιώτης

Μαρκάτος Άρης

Καρναβάς Κώστας

Κανελλόπουλος Γιώργος

Κέκκης Αλέξανδρος

Μπαμπίλης Δημήτρης

Τράκης Γιώργος

Τσουμάκης Κωνσταντίνος

Μαζαράκος Σωτήρης

Κακλαμάνος Γρηγόρης

Δημητρίου Αλέξανδρος

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινούν επίσημα απόψε αφού για τον θεσμό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει στις 22:30 στο κλειστό του Ζηρινείου την ομάδα "NEW MED".