Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 08:55

Ποδόσφαιρο - Α' ΕΠΣΑ: Ανανέωσε με Καλοπήτα η Α.Ε.ΚηφισιάςΜε ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Ε.Κηφισιάς γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ηλία Καλοπήτα.

Ο έμπειρος προπονητής που δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει την παραμονή με το σύλλογο των βορείων προαστίων στη Γ' Εθνική, αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης με δεδομένο ότι παρέλαβε ένα σύνολο που εξ αρχής είχε δύσκολη αποστολή, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες των "κυανόλευκων" και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλοπήτας την περίοδο που κάθισε στον πάγκο της Κηφισιάς πανηγύρισε 4 φορές τη νίκη, ενώ το σωματείο ηττήθηκε 5 φορές και σημείωσε και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Κηφισιάς:

"Η προσεχή αγωνιστική περίοδος βρίσκει την οµάδα µας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήµατα, για πρώτη φορά µετά από την δεκαετή παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό το γεγονός αποτελεί το εφαλτήριο τόσο για την επιστροφή της στην φυσική αγωνιστική θέση της, και ακόµα ψηλότερα, όσο και για την θέσπιση νέων στόχων.

Η κατηγορία άλλαξε αλλά η φιλοσοφία και η θέση της οµάδας στα ποδοσφαιρικά δρώµενα παραµένει ίδια τόσο σε λογική όσο και σε λειτουργία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ως βάση την πρωταγωνιστική πορεία της οµάδας, την ποιότητα και ποσότητα των τµηµάτων υποδοµής της αλλά κυρίως τους ανθρώπους που απαρτίζουν το διοικητικό σχήµα της, η Κηφισιά Α.Ε. είναι αυτονόητο ότι υπάρχει για να πρωταγωνιστεί.

Στο νέο πρωτάθληµα, θα πορευτούµε µε όραµα την δηµιουργία µιας οµάδας από εγνωσµένης αξίας έµπειρους ποδοσφαιριστές σε συνδυασµό µε την προώθηση και αξιοποίηση του αθλητικού δυναµικού των Ακαδηµιών.

Σε συνέχεια αυτού, το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει µε χαρά την επέκταση συνεργασίας για 2η συνεχόµενη σεζόν, µε τον προπονητή της Ηλία Καλοπήτα.

Ένας καινοτόµος και έµπειρος προπονητής που θα υλοποιήσει το νέο σχεδιασµό της οµάδας, µε άµεση προτεραιότητα τον πρωταθλητισµό και τον σχηµατισµό ανταγωνιστικής οµάδας, µε στόχο την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Βοηθός προπονητή αναλαµβάνει ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης. Στη διάθεσή της οµάδας από τη θέση του γυµναστή ο Λευτέρης Μυλώνης. Προπονητής τερµατοφυλάκων παραµένει ο Γιώργος Καλαµάκης".