Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 13:18

Μπάσκετ - Α.Ε.Ν.Κηφισιάς: Παρελθόν ο Δ.Λιόγας - αναλαμβάνει ο Κ.ΠαπαδόπουλοςΠαρελθόν απο τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Ν.Κηφισιάς αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος Δημήτρης Λιόγας

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και τον υποβιβασμό της ομάδας της Νέας Κηφισιάς στη Γ' Εθνική κρίθηκε απο την διοίκηση αναγκαία η ριζική αναδιάρθρωση του Ανδρικού τμήματος με στόχο το χτίσιμο της ομάδας απο την αρχή σε όλα τα τμήματά της.

Έτσι νέος προπονητής του Ανδρικού τμήματος αναλαμβάνει ο ομοσπονδιακός κόουτς Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Κηφισιάς:

"Το ΔΣ της Α.Ε.Ν.Κηφισιάς ανακοινώνει ότι λύεται κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή του Ανδρικού τμήματος κ. Δημήτρη Λιόγα,λόγω της ριζικής αναδιάρθρωσης που αποφάσισε ο σύλλογος για το Ανδρικό καθώς και όλων των τμημάτων υποδομών αγοριών.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον έμπειρο ‘κόουτς Λιόγα’ για τη διετή συνεργασία,κατά την διάρκεια της οποίας καταξιώθηκε στην οικογένεια της ΑΕΝΚ για τις γνώσεις του και την επαγγελματική του ευσυνειδησία. 

Νέος προπονητής του Ανδρικού τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει επίσης απ’την νέα χρονιά και τα τμήματα U20 και Εφήβων.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς Παπαδόπουλος είναι γνωστός για τη δουλειά του και τις επιτυχίες του σε τμήματα υποδομής και νέων Αθλητών,έχοντας καταξιωθεί ήδη ως ένας απ’τους καλύτερους προπονητές της χώρας σ’αυτόν τον τομέα και ταιριάζει απόλυτα με την νέα στρατηγική της διοίκησης για το μέλλον της Α.Ε.Ν.Κ.".