Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 14:01

Volley League - Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Κόντρα Κηφισιάς-Εθνικού Πειραιώς μετά από 42 χρόνια!Ύστερα από 42 χρόνια ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς και ο Εθνικός Πειραιώς θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στην Volley League Πάμε Στοίχημα σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 19:30 στο κλειστό του Ζηρινείου με διαιτητές τους κ.κ. Βουδούρη και Μουλά Λ.

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες μονομάχησαν για τη μεγάλη κατηγορία ήταν η σεζόν 1975-76 και μάλιστα αμφότερες είχαν υποβιβαστεί στην Β' Εθνική.

Από τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς αποχώρησε ο πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός. Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα στο Βραχάτι με 3-2 σετ απο τον Παμβοχαικό.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Ξεκινάει με δυσκολίες η χρονιά για την Κηφισιά αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Αποχώρησε ο Λιβαθηνός και δεν έχω κάποιο νέο για ενίσχυση της ομάδας. Συνεχίζω με τους αθλητές που έχω με μοναδικό στόχο την παραμονή. Ο Εθνικός μπορεί να μην έχει εμπειρία στην κατηγορία αλλά έχει καλή και νεανική ομάδα γεμάτη με ενθουσιασμό που θέλει να δείξει πράγματα. Οι ισορροπίες είναι οριακές και η επίτευξη του στόχου μας θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση».