Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 07:03

Futsal: Με... τα "φώτα" της Αθήνα'90 στο ποδόσφαιρο σάλας ο Παναθηναικός


Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ιστορία του ο πολυνίκης σύλλογος ποδοσφαίρου Σάλας, Αθήνα'90, που ως γνωστόν εδρεύει στην Κηφισιά, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Παναθηναικό, πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί μεν να διατηρεί το κύριο χρώμα.... αλλάζει όμως λογότυπο και βάζει το τριφύλλι στη φανέλα του!

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά την ΑΕΚ, η παρουσία του Παναθηναικού δίνει άλλη αίγλη στο... υποβαθμισμένο άθλημα του futsal, το οποίο στη χώρα μας δεν έχει τη δημοσιότητα που πρέπει, ενώ είναι στα σκαριά η είσοδος και άλλης ΠΑΕ που θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του "τριφυλλιού" είναι να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ στο επίσημο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό του, να έρθει πιο κοντά στο ποδόσφαιρο Σάλας.

Παράλληλα θα δημιουργηθούν τμήματα υποδομών σε αρκετές περιοχές της Αθήνας και στο προσεχές μέλλον σε όλη την Ελλάδα, με στόχο σαφώς την αγωνιστική αναβάθμιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο όλων των ηλικιακών τμημάτων futsal, την ανάδειξη ταλέντων, την εξάπλωση των ακαδημιών του και τη διάδοση της Παναθηναικής ιδέας.