Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 20:52

Μπάσκετ - Β' Εθνική: Λιόγας και με τη "βούλα" τη νέα σεζόν στη Νέα Κηφισιά


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ της ΑΕΝΚ συνεδρίασε χθες (9/6) και αποφάσισε να ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον κόουτς Δημήτρη Λιόγα. Ο κόουτς Λιόγας αναλαμβάνει εκτός τους ανδρικού τμήματος και το νεοσύστατο τμήμα του U21. Συνεχίζει δε μαζί του ως βοηθός ο κόουτς Λαδικός.
Η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη για τον σύλλογο, μετά την ξαφνική πτώση από την Α1 στην Β’ Εθνική, και η πρόκληση για την ΑΕΝΚ ερασιτεχνική ήταν μεγάλη. Με τη σημαντική συμβολή του έμπειρου κόουτς Λιόγα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους ας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΑΕΝΚ σε όλους τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια, το νεοφώτιστο βοηθό σε Εθνικές κατηγορίες και προπονητή στις υποδομές κόουτς Στέφανο Λαδικό, τον team manager Δημήτρη Λαγοπόδη, τον ιατρό κ.Τάσο Τόκη, τους φροντιστές, Πάνο Καραντώνη και Λουκά Μπορνόζο καθώς και στους φυσιοθεραπευτές, Αντώνη Καραντώνη και Μάνο Φύτρο».Οριστικά με τον τεχνικό που ανέλαβε να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της Α.Ε.Ν.Κηφισιάς στα δύσκολα, τον Δημήτρη Λιόγα, θα συνεχίσει να πορεύεται και τη νέα σεζόν ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

Η διοίκηση της Α.Ε.Ν.Κ. δείχνει έτσι εμπράκτως τη στήριξη της στον έμπειρο έλληνα τεχνικό, ο οποίος φέτος θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεση του να προετοιμάσει την ομάδα, προκειμένου να φανεί περισσότερο ανταγωνιστική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Α.Ε.Ν.Κ. συνεδρίασε χθες (9/6) και αποφάσισε να ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον κόουτς Δημήτρη Λιόγα. Ο κόουτς Λιόγας αναλαμβάνει εκτός τους ανδρικού τμήματος και το νεοσύστατο τμήμα του U21. Συνεχίζει δε μαζί του ως βοηθός ο κόουτς Λαδικός.

Η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη για τον σύλλογο, μετά την ξαφνική πτώση από την Α1 στην Β’ Εθνική, και η πρόκληση για την Α.Ε.Ν.Κ. ερασιτεχνική ήταν μεγάλη.

Με τη σημαντική συμβολή του έμπειρου κόουτς Λιόγα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΑΕΝΚ σε όλους τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια, το νεοφώτιστο βοηθό σε Εθνικές κατηγορίες και προπονητή στις υποδομές κόουτς Στέφανο Λαδικό, τον team manager Δημήτρη Λαγοπόδη, τον ιατρό κ.Τάσο Τόκη, τους φροντιστές, Πάνο Καραντώνη και Λουκά Μπορνόζο καθώς και στους φυσιοθεραπευτές, Αντώνη Καραντώνη και Μάνο Φύτρο».