Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 08:55

Μπάσκετ - Β' Εθνική: Στο τιμόνι της Α.Ε.Ν.Κ. και τη νέα σεζόν ο ΛιόγαςΣτον πάγκο της A.E.N.Κηφισιάς θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Λιόγας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά από μία χρονιά όπου κατάφερε να πετύχει μία ομαλή μετάβαση στην νέα εποχή που τη βρήκε στη Β’ Εθνική, παίρνει σαν επιβράβευση του απο τη Διοίκηση του Κηφισιώτικου συλλόγου την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των Βορείων προαστίων.

Στην αρχή, μάλιστα, της σεζόν που τελείωσε είχε καταφέρει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού αφού η Α.Ε.Ν.Κ. βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, η οποία ήταν μάλλον ο βασικός λόγος που ο σύλλογος κέρδισε εν συνεχεία την παραμονή του με άνεση.

Οι δύο πλευρές, επομένως, θα συνεχίσουν να συμπορεύονται και την επόμενη χρονιά, με στόχο η Α.Ε.Ν.Κ. να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Πλέον τον πρώτο λόγο έχει ο προπονητής προκειμένου να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ με σκοπό μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.