Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2015 16:05

Physiofitness: Το κορυφαίο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ενδυνάμωσης βρίσκεται στην ΚηφισιάΣτην Κηφισιά λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το Physiofitness. Ίσως πρόκειται για το κορυφαίο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ενδυνάμωσης στα Βόρεια Προάστια και όχι μόνο... 

Πίσω απο το Physiofitness βρίσκονται οι κορυφαίοι στο είδος τους που τα αποτελέσματα της δουλειάς τους αναγνωρίζονται απο το σύνολο του αθλητικού κόσμου σε όλη την Ελλάδα.

Αντώνης Καραντώνης και Παναγιώτης Ζέρβας και για να μην παρεξηγηθούμε Παναγιώτης Ζέρβας και Αντώνης Καραντώνης...

Τους γνωρίσαμε και τους δυο εξαιτίας της Α.Ε.Ν.Κ., τα χρόνια των ανόδων της ομάδας απο τις εθνικές κατηγορίες στην Basket League.

Η δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι παραπάνω απο επαγγελματική... Συνδυαστικά με το ανθρώπινο στοιχείο του χαρακτήρα τους έχουν δώσει και στους δυό τους το διαβατήριο της επιτυχίας.

Αποτέλεσμα να βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους στο είδος τους στην Ελλάδα και εκτός της προσφοράς των υπηρεσιών τους στην ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ να αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας των Εφήβων (που πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης) τα τρια τελευταία χρόνια.

Απο τα χέρια τους έχουν περάσει ουκ ολίγοι αθλητές που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν και για τους δυο.

Τρανταχτά παραδείγματα αθλητών που τους εμπιστεύτηκαν και δικαιώθηκαν είναι αυτά των Δημήτρη Μαυροειδή και Παναγιώτη Βασιλόπουλου οι οποίοι χάρη στους συγκεκριμένους επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τους τραυματισμούς τους.

Για τον
Ζέρβα η ψυχική και σωματική υγεία σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο ζωής αποτελούν βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη καριέρα.

Για τον Καραντώνη το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή είναι λειτούργημα οπότε κάθε ασθενής ή αθλητής στο Physiofitness αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Τι είναι το Physiofitness

To Physiofitness είναι ένας πρωτοποριακός χώρος / κέντρο που συνδυάζει φυσικοθεραπεία αθλητών με αποκατάσταση και ενδυνάμωση δουλεύοντας με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένους επιστήμονες.

Επικεφαλής στο τμήμα Φυσικοθεραπείας είναι ο Αντώνης Καραντώνης, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας είναι φυσικοθεραπευτής της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τα τελευταία 8 χρόνια, συνεργάτης της Εθνικής Μπάσκετ Εφήβων τα τελευταία 3 χρόνια ενώ στο βιογραφικό του έχει καταγράψει συνεργασίες και με άλλες ομάδες μπάσκετ αλλά και χαντμπολ.

Βασικό του αντικείμενο είναι η φυσικοθεραπεία και η αποκατάσταση τραυματισμών και αθλητικών κακώσεων.

Αντίστοιχα επικεφαλής στο τμήμα Ενδυνάμωσης και Αποκατάστασης είναι ο Παναγιώτης Ζέρβας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προπονητής Κλασσικού Αθλητισμού και γυμναστής σε ομάδες μπάσκετ απο το 1999 έχοντας περάσει απο την Προοδευτική, την Δάφνη και τον Εθνικό. Συνεργάζεται και αυτός με την ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τα τελευταία χρόνια με απόλυτη επιτυχία ενώ είναι επίσης συνεργάτης της Εθνικής ομάδας των Εφήβων. Επίσης ασχολείται με το personal training τα τελευταία 13 χρόνια.

Βασικό του αντικείμενο είναι η αποκατάσταση αθλητικών και μη κακώσεων η βελτίωση αθλητών (ταχύτητα, ευκινησία, δύναμη, αντοχή) αλλά και η πρόληψη τραυματισμών.

Το Physiofitness χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το ΙΝΤΙΒΑ ACTIV είναι το κορυφαίο εξειδικευμένο μηχάνημα μυοσκελετικής θεραπείας. Είναι το ποιο σύγχρονο στον κόσμο και το χρησιμοποιούν κορυφαίοι σύλλογοι για την αποκατάσταση τραυματισμών αθλητών τους όπως η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Info: 

Physiofitness
Λεωφ. Κηφισιάς 355
Τηλ. 210 800 3418