Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2020 11:04

ΚΕΔΕ - ΠΕΔΑ στο πλευρό των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου κατά των διοδίωνΔιευρύνεται το «μέτωπο» κατά των διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου. Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ (25 Ιουνίου) συζητήθηκε το ζήτημα, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του αντιδημάρχου Κηφισιάς Αλέξιου Μακρή και των αντιδημάρχων Διονύσου Γιάννη Φωτάκη και Χρήστου Παπαβασιλείου.

Στο συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ο δήμαρχος  εξήγησε αναλυτικά τις θέσεις των Δήμων και ζήτησε τη συμπαράσταση της ΚΕΔΕ καθώς και οι αντιδήμαρχοι Κηφισιάς και Διονύσου. Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, το Δ.Σ. της εξέφρασε τη συμπαράστασή του με ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου τάχθηκε και η ΠΕΔΑ. Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής προχώρησε σε ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά των διοδίων μετά από συνεδρίασή της, στην οποία εκπροσώπησε τον Δήμο Κηφισιάς, ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής. Τέλος να σημειώσουμε ότι τον αγώνα κατά  των διοδίων στηρίζουν ακόμα  η Περιφέρεια Αττικής και έξι όμοροι Δήμοι.