Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 12:13

Κλείσιμο γυμναστηρίων, σχολών χορού και αθλητικών κέντρων συνιστά η Περιφέρεια ΑττικήςΤο κλείσιμο των γυμναστηρίων, των σχολών χορού, των αθλητικών κέντρων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και την αναστολή ή τον περιορισμό λειτουργίας τους των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και των Κέντρων Αποκατάστασης συνιστά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Υπενθυμίζεται οτι με προγενέστερη ανακοίνωση του Περιφερειάρχη έχει ζητηθεί ο περιορισμός ή και η κατάργηση των επισκεπτηρίων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ακυρώνονται οι δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο

Επίσης όπως ανακοινώθηκε ακυρώνονται και οι δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο» που είχαν προγραμματιστεί από σήμερα 11/3/2020 έως 18/3/2020.

Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6 εως 10 Απριλίου 2020, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία, δηλαδή από τις 9:00 π.μ. έως τις 12.30μ.μ., στην Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) και στον Πειραιά (στην Πλατεία Αλεξάνδρας).

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε είδους δράση που αφορά στο συνωστισμό πολιτών θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να προστατέψουμε την υγεία και τις ζωές μας» δήλωσε σχετικά ο κ. Πατούλης.