Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 15:41

Εποπτικό Συμβούλιο ΚΕΔΕ: Πρώτοι σε σταυρούς οι Σιώμος και ΧιωτάκηςΟ πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος, όχι μόνο ανανέωσε την θητεία του στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ (στο οποίο τελούσε ως γενικός γραμματέας την περασμένη πενταετία), αλλά αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους κατά την εκλογική διαδικασία της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου.

Με ανάρτησή του στα social media, δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα που μεταξύ εξαιρετικών συναδέλφων με εξέλεξαν πρώτο στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα παιδιά που ήταν ατελείωτες ώρες μαζί μου! Γιάννη, Ζαχαρούλα, Σία, Εύα, Αγγελική, Βαλεντίνα, Μαρία και Ρίτσα! Άφησα τελευταίους 2 ανθρώπους πού έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να με βοηθήσουν και αισθάνομαι την ανάγκη να τους αναφέρω Μανώλη και Τάκη σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!».

Δεύτερος σε ψήφους κατετάγη ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος ήταν μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΑ Α.Ε. και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).

Στο δικό του διαδικτυακό σχόλιο, ο Ν. Χιωτάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο νικητή των εκλογών της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα μέλη του Εποπτικού της ΚΕΔΕ! Πολύ μεγάλη επικράτηση της παράταξης "Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι" με 20 στα 31 μέλη στο ΔΣ και 4 στα 7 μέλη στο Εποπτικό. Ευχαριστίες στις φίλες και τους φίλους για τιμή να με εκλέξουν στο Εποπτικό Συμβούλιο! Καλή δουλειά σε όλους για τους Δήμους μας!»

Τα αποτελέσματα για το νέο Εποπτικό Συμβούλιο

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων για το νέο Εποπτικό συμβούλιο, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

- Σιώμος Βλάσης, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης: 187

- Χιωτάκης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς: 167

- Γιαλιτάκης Νίκος,  δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Κρήτης: 106

- Μπρούλιας Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: 98

- Καραλαριώτου Ρένα, δημοτική σύμβουλος Λάρισας: 94

- Λιόλιος Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Λοκρών: 93

- Κουπτσίδης Δημοσθένης, δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών: 84

- Αποστολόπουλος Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: 80

- Σουκούβελος Γιώργος, δήμαρχος Ζαγορίου: 78

- Ινιωτάκης Πέτρος, δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου: 70

- Κοτσακιαχίδης Κλεάνθης, δημοτικός σύμβουλος Ηράκλειας: 57

- Γκοσλιόπουλος Χρήστος, δήμαρχος Νεστορίου: 40