Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 10:29

Δήμος Αμαρουσίου - Αλεξάνδρα Κουμαντάνου: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογέςΜια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει στις δημοτικές εκλογές στο Μαρούσι είναι αυτή της ορθοδοντικού, Αλεξάνδρας Κουμαντάνου, που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Μαρούσι – Νέα Εποχή» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στο Μαρούσι. Μαζί με την οικογένεια της μετακόμισε στο Λονδίνο στα 7 της χρόνια και έμεινε εκεί μέχρι τα 12.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο Μαρούσι και τελειώνοντας το λύκειο κατάφερε της εισαγωγή της στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Ήταν μάλιστα από τους πρώτους εισαχθέντες. Δούλεψε για 2 χρόνια στον Οργανισμό Ασφάλισης Προσωπικού της Δ.Ε.Η., αλλά πιστεύοντας στην ιδέα της προόδου και της εξέλιξης αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της.

Το 2008 ξεκίνησε την ειδικότητά της στην Ορθοδοντική στο Semmelweis University της Βουδαπέστης απ’ όπου πήρε τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού με Άριστα.

Έκτοτε διατηρεί Ιδιωτικό ιατρείο, ενώ μέχρι πολύ πρόσφατα εργαζόταν και στον ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης).

Το σημαντικό όμως είναι ότι η Αλεξάνδρα Κουμαντάνου είναι άνθρωπος της προσφοράς. Εργάστηκε εθελοντικά και υπήρξε η «ψυχή» του προγράμματος ελέγχου των παιδιών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, που είχε οργανώσει το δημοτικό πολυιατρείο Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος η Αλεξάνδρα, μαζί με άλλους άξιους εθελοντές συναδέλφους της, επισκέφθηκε τα περισσότερα δημοτικά σχολεία το Αμαρουσίου.

Αν το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές, είναι να ανέβει το επίπεδο στο δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου με ανθρώπους όχι απλά νέους σε ηλικία, αλλά μορφωμένους, με ικανότητες και όρεξη για προσφορά στην κοινωνία, τότε η Αλεξάνδρα Κουμαντάνου αποτελεί μια σοβαρή επιλογή.