Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 14:02

Δήμος Αμαρουσίου: Για «Νέα Εποχή» και ο Πέτρος ΚόνιαρηςΈνα ακόμη σημαντικό στέλεχος της παράταξης του Γιώργου Πατούλη «σφράγισε» την συνεργασία του με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος τον υποδέχθηκε δηλώνοντας: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, Νέα Εποχή» , το γνωστό φίλο, Μαρουσιώτη Δημοτικό Σύμβουλο, Πέτρο Κόνιαρη. Η παρουσία του δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον αγώνα μας. Με σχέδιο και όραμα στηριγμένοι σε μία ικανή και συμπαγή ομάδα, προχωράμε για ένα Μαρούσι που όλοι αγαπάμε».

Ο Πέτρος Κόνιαρης, με τη σειρά του, τόνισε τα εξής: «Μαρουσσιώτισες και Μαρουσιώτες, φίλες και φίλοι, με γνώμονα την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε καθημερινή βάση ,θεωρώ υποχρέωσή μου να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να συμπορευθώ με τον συνδυασμό “Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Για να συνεχίσει η πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να συνεχίζω να βρίσκομαι ουσιαστικά κοντά σας».