Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 18:22

Περιφέρεια Αττικής: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά και την ΤετάρτηΚαι την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά σχολεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, λόγω καιρικών συνθηκών, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, σχετική απόφαση έχει ληφθεί για:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Κλειστά τα σχολεία του δήμου Γαλατσίου. Ανοικτοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

- Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των δήμων:

- Μαραθώνα (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).
- Διονύσου (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).
- Ωρωπού. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.
- Αχαρνών (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).

Επίσης στην Ανατολική Αττική, αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10:00 πμ, ενώ στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου-Δ.Κ.Πικερμίου στις 9:30 π.μ.

Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών:

- Δεν θα λειτουργήσυν όλα τα σχολεία του δήμου Πεντέλης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.
- Στον δήμο Χαλανδρίου η έναρξη μαθημάτων θα γίνει στις 10:00 π.μ., όπως και η έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του δήμου.
- Στον δήμο Παπάγου-Χολαργού τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10:00 π.μ. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η πληροφόρηση σχετικά με τη λειτουργία των υπολοίπων σχολείων αύριο, Τετάρτη, θα επικαιροποιείται ανάλογα με τη νεώτερη ενημέρωση που θα έχει από τους δήμους.