Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 16:00

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρεςΤο δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος νεαρός που επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει.

Μετά την απόφαση της ανακρίτριας για προφυλάκιση του 25χρονου, πολίτες που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων επιτέθηκαν εναντίον του «δράκου» αποκαλώντας τον «ανώμαλο».

Όπως έγινε γνωστό ο 25χρονος, που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών την περασμένη Κυριακή, προτιμούσε γυναίκες που φορούσαν κολάν και πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του κυρίως νυχτερινές ώρες, φορώντας πάντα λευκά παπούτσια!

Σύμφωνα με πληρηφορίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 25χρονου για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες βιασμού.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή.

Όταν όμως τον αναγνώριζαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει.

Μάλιστα, θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα. Φέρεται δε να χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «πλάκα και καγκουριά».

Μετά το πέρας της απολογίας του 25χρονου, ο δικηγόρος ανάφερε πως ο εντολέας του δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του.

Τόνισε μάλιστα ότι θα καταθέσουν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.