Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 09:36

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Νεκροί πατέρας και τα δύο του παιδιά μετά από φωτιά σε διαμέρισμα


Αδιανόητη τραγωδία τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όταν πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι με σκοπό να αυτοκτονήσει ο ίδιος και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Πρόκειται για έναν επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, 40 ετών και δύο ανήλικα αγόρια, 8 και 10 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο και τα τρία άτομα εντοπίστηκαν στο χωλ. O πατέρας κλείδωσε πρώτα τις πόρτες και τα παράθυρα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν σημειώμετα του ιδίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος φέρεται να έχει γράψει: "Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους».

Ο 45χρονος ήταν χωρισμένος, πιθανόν με ψυχολογικά προβλήματα και είχε πάρει τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο.

Σε άλλο σημείωμα εμφανίζεται να καταφέται κατά του πατριού της συζύγου του και να τον κατηγορεί για το χωρισμό του. Του διαμηνύει να ασχολείται εκείνος με τις κόρες του (σ.σ. τη σύζυγό του αυτόχειρα) και όχι με τα δικά του παιδιά. Επίσης φέρεται να λέει ότι «θα ψάξει η Νικολούλη ότι έχει συμβεί».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.