Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 13:41

Κλειστά και αύριο όλα τα σχολεία της Δ. Αττικής - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα σχολείαΚλειστά θα παραμείνουν και αύριο όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Με απόφαση του αρμόδιου  αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που κοινοποιήθηκε πριν λίγο στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής γνωστοποιείται η “διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 17Νοεμβρίου 2017, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν από τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις πλημμύρες) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών”. 

Μεσίστιες οι σημαίες στα σχολεία, λόγω εθνικού πένθους

Μεσίστιες θα κυματίζουν από σήμερα οι σημαίες στα σχολεία της χώρας.

Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους, εξαιτίας του θανάτου συμπολιτών μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν περιοχές της Δυτικής Αττικής, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σε σχετική ανακοίνωση, καλεί τους διευθυντές των σχολείων της χώρας να μεριμνήσουν, ώστε η ελληνική σημαία να παραμείνει μεσίστια.