Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2020 13:25

Δήμος Κηφισιάς: Δια περιφοράς πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού ΣυμβουλίουΓια πρώτη φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς έγινε εξ αποστάσεως.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Ζαπάντης συνεκτιμώντας τα συνεχή όλο και πιο αυστηρά προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται σε όλον τον κόσμο, τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προστασία όχι μόνο των δημοτικών συμβούλων και των υπαλλήλων αλλά και των οικογενειών τους και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει ρητά τη δυνατότητα της δια περιφοράς συνεδρίαση, αποφάσισε την έκδοση της πρόσκλησης για την δια περιφοράς 5η Τακτική Συνεδρίαση του 2020.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατόπιν συνεργασίας και με τη διοίκηση και με τη μειοψηφία , αποφασίστηκαν τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου που μπήκαν στη διαβούλευση. Έτσι, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε «δια περιφοράς» (εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά) με την συμμετοχή των 40 από τα 41 μέλη του και ψηφίστηκαν όλα τα θέματα.

Σταύρος Ζαπάντης: Συνεργαστήκαμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Ζαπάντης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεργάστηκαν ουσιαστικά και εποικοδομητικά για να διεξαχθεί το Συμβούλιο δια περιφοράς. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε απαιτείται κλίμα ομοψυχίας και συνεργασίας, κάτι που το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας το έκανε πράξη, γιατί μια πιθανή καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα επέφερε καθυστέρηση στα έργα, τις πράξεις και τις δράσεις του Δήμου!! Δουλεύουμε εντατικά ώστε το συντομότερο δυνατόν να υπάρξει η υλικοτεχνική υποδομή για να μπορούν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς των Επιτροπών, των Νομικών Προσώπων κλπ,  να γίνονται και με τηλεδιάσκεψη».