Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 22 Μάρτιος 2020 14:10

Δήμος Κηφισιάς: Απολύμανση και καθαρισμός κάδων σε Κάτω Κηφισιά και Νέα ΕρυθραίαΣυνεχίζεται στον Δήμο Κηφισιάς η απολύμανση και ο καθαρισμός κάδων απορριμμάτων.

Ειδικά συνεργεία της καθαριότητας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου στη συνοικία των Εργατικών Πολυκατοικιών της Κάτω Κηφισιάς και στην περιοχή γύρω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην Νέα Ερυθραία.

Με το πλυντήριο κάδων του Δήμου έπλυναν και απολύμαναν τους κάδους εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να συμβάλλουμε στην πρόληψη κατά του κορονοϊού. Ταυτόχρονα απολυμάνθηκαν πεζοδρόμια και δρόμοι.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζέτη Κασιμάτη τόνισε ότι «επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα σημεία καθώς αύριο θα λειτουργήσουν εκεί, λαϊκές αγορές με τα έκτακτα, αναγκαία μέτρα που έχουν οριστεί από την κεντρική εξουσία. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία των Αναπληρωτών Προϊσταμένων των Τμημάτων Διαχείρισης – Συντήρησης Οχημάτων και Αποκομιδής Απορριμμάτων Ανακύκλωσης – Κομποστοποίησης Αντώνη Παρασκευόπουλο και Πέτρο Παππά αντιστοίχως».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου οι απολυμάνσεις κάδων και χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές. Ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα με τους μισούς παραγωγούς, οι πάγκοι των οποίων θα πρέπει να έχουν απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον.