Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 11:13

Μια… διαφορετική πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός του Ν. ΧιωτάκηΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο Ζάννειο ίδρυμα Εκάλης, η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του συνδυασμού "+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας", με επικεφαλής τον Νίκο Χιωτάκη.

Ήταν μια διαφορετική εκδήλωση δημοτικής παράταξης, με σκοπό τη γνωριμία και την αξιοποίηση του Ζαννείου, αλλά και την προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στη μεγάλη αίθουσα του ιδρύματος συναντήθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες, αντάλλαξαν ευχές, συζήτησαν για τα τοπικά θέματα, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ζαννείου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, γεύτηκαν υπέροχους μεζέδες και γλυκά.

Στην εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία των φίλων της παράταξης, χωρίς επίσημες προσκλήσεις και τηλεφωνήματα, αλλά με ανοικτά καλέσματα από το διαδίκτυο, οι συμμετέχοντες προσέφεραν μάλιστα συνολικά 30 υπνόσακους για τους άστεγους συνανθρώπους μας, «έναντι αντιτίμου» για το γεύμα που προσφέρθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους.

Ακολούθησε η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πατέρα Γεώργιο.

«Το 2020 να είναι καλύτερη και πιο δημιουργική χρονιά για την καθεμιά και τον καθένα και να φέρει καλύτερες μέρες στο Δήμο μας» ευχήθηκε ο κ.Νίκος Χιωτάκης και τόνισε ότι για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου σήμερα «είναι επιβεβλημένη η συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων και της δημοτικής αρχής και με αυτή τη προοπτική εργαζόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας εποικοδομητική αντιπολίτευση».

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Εκάλης, της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς για τις δικές τους ευχές.

Στο ανοικτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. ΤσιλιγκίρηςΜ. ΚεφαλάΑν. ΚορογιαννάκηΔ. ΑνδρεαδάκηςΓ. ΚατσίμπαςΔ. ΛιανόςΙωαν. ΔιονυσιώτηςΑνθ. ΚαπετανάκηΣ. ΠάντουΒ. Καραγιαννάκης και κοινοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας της παράταξης +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, καθώς επίσης ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Βασίλης Βάρσος, ο επικεφαλής της παράταξης Πόλη Δύναμη, Γιώργος Τσούλος, οι πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Πέτρος Τσιλιγκίρης, Κηφισιάς, Χρήστος Λούμπιας, Νέας Ερυθραίας και Πέτρος Σφηκάκης, Εκάλης, η επικεφαλής της κοινοτικής παράταξης Οξυγόνο, Ράνια Ντάλη, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Αντ. Μπιτσάνης, Σπ. ΜούρκοςΦρ. ΝηστικάκηςΦ. ΔημάκηςΑγγ. ΒαλασοπούλουΗλ. ΣτεφανάκουN. Κουκουλάρης.

Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι κοινωνικών, εξωραϊστικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης, οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, καθώς και υποψήφιοι σύμβουλοι από 5 ακόμη δημοτικές παρατάξεις.

Χαιρετισμό επίσης απηύθηνε, ως απλός φίλος της παράταξης, ο υποψήφιος βουλευτής Σάκης Ιωαννίδης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα προσέφερε ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης και τα φαγητά οι κ.κ.ΠάντουΚαπετανάκη, Κεφαλά, Τσιλιγκίρης, Διονυσιώτης, Κατσίμπας, Λούμπιας και Αγγ. Παπαδοπούλου.

Όλοι μαζί στο τέλος ευχαρίστησαν τους «οικοδεσπότες» Δημήτρη και Μαρία Λιανού για την οργάνωση και φιλοξενία της εκδήλωσης.