Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 11:39

Δήμος Κηφισιάς: Στις 23 Απριλίου έρχεται η 66η Ανθοκομική Έκθεση



Η 66η Ανθοκομική Έκθεση θα ανοίξει τις «πύλες» της στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαΐου όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Έτσι βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες μακριά από το 66ο «ραντεβού» του ιστορικού θεσμού της πόλης, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο – με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνεννόηση με το Γραφείο της Ανθοκομικής, μπορούν επίσης να έχουν αμιγώς Εκθεσιακά Περίπτερα που θα εντυπωσιάσουν με τις συνθέσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά ή να την καταθέσουν στο γραφείο του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς, σημειώνοντας στο Παράρτημα την Ζώνη Επιλογής τους

Πληροφορίες στο Γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς: Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά

Τηλ.: 210 8019566, 2132007112 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .