Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 14:00

Συμβούλιο Κοινότητας Ν. Ερυθραίας: «Περιμένουμε 4 απαντήσεις από τον Δήμο»Για τέσσερα ζητήματα της Νέας Ερυθραίας που, όπως αναφέρει, βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, Χρήστος Λούμπιας.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο, για θέματα που αφορούν τις πιστοποιήσεις παιδικών χαρών, την ακίνητη περιουσία της περιοχής, το γραφείο Κοιμητηρίου και τη λαϊκή αγορά της πόλης και για τα οποία το Συμβούλιο, όπως αναφέρει, δεν έχει λάβει απάντηση από τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Ειδικότερα, ο κ. Λούμπιας αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Με τη λήξη του έτους και έχοντας συμπληρωθεί το πρώτο 4μηνο από την έναρξη της θητείας του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας και με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων σας παραθέτω τα εξής: 

- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ: με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου ν.39/26-11-2019 καθώς και με υπενθύμιση στις 2-1-2020 προς την Αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς ζητήσαμε στοιχεία σχετικά με τις πιστοποιήσεις και την ασφάλεια των παιδικών χαρών της Νέας Ερυθραίας καθώς επίσης προτείναμε την επίσκεψη σε αυτές από κοινού με σκοπό και στόχο την προσφορά βοήθειας μας στο έργο αυτό.ΚΑΜΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

- ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: με την απόφαση με αρ.πρωτ.44641/26-11-2019 ζητήσαμε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου όπως μας ενημερώσει σχετικά με τα ακίνητα που ανήκουν στην Κοινότητα δια του κτηματολόγιου καθώς και για τις χρήσεις αυτών με σκοπό την εξέταση αιτημάτων ΝΠΔΔ του Δήμου μας για την αξιοποίηση αυτών.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ αν και στις 31-12-2019 εστάλθηκε εκ νέου υπενθύμιση.

- ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: με την απόφαση 41/26-11-2019 το Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας έχει ζητηθεί από την διοίκηση του Δήμου να μεριμνήσει για την σύννομη και εύρυθμη λειτουργία του γραφείου κοιμητηρίου παραχωρώντας τον κατάλληλο χώρο,προσωπικό και εξοπλισμό. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

- ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: ερώτηση στις 23-12-2019 προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τις λαϊκές αγορές σχετικά με αιφνιδιαστικές αλλαγές του προγράμματος καθώς και για την μη τήρηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΊ ΑΚΟΜΗ.

Θέματα όπως η καθαριότητα της κοινότητας, η ανακύκλωση, η δημιουργία διοδίων στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και η διενέργεια Νέας γεώτρησης στην Πολιτεία αποτελούν θέματα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων στις 12-01-2020 στις 11:30 στο ΚΕΜΜΕ Λουκή Ακρίτα 4».