Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 17:22

Δήμος Κηφισιάς: Βράβευσε 240 πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στη δημόσια Τριτοβάθμια ΕκπαίδευσηΤη βράβευση 240 πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Domotel Kastri.

Στην εκδήλωση παρέστη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι φοιτητές να εκμεταλλευτούν τα έτη του Πανεπιστημίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ξεχωριστή προσπάθεια των γονέων σε αυτό τον αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίλα Παπαδημητρίου, και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Νικήτας Κόκκαλης.

Συγχαρητήρια και ευχές απένειμαν και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι οι οποίοι παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα λόγια:. «Χαράξτε τον δικό σας δρόμο, με τίμιο τρόπο, με ταπεινότητα, με τις δικές σας δυνάμεις, με τις δικές σας προσπάθειες και τη δική σας κούραση. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας και λίγο παραπάνω».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλλογιάννη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ευάγγελος Αυλήτης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξιος Μακρής, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής, Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας, Κατερίνα Καραλή, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος Ανακύκλωσης, Γιώργος Σκορδίλης, η Δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου καθώς και ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παντελής Παπανικολόπουλος.

Επίσης το παρόν έδωσαν οι λυκειάρχες: 1ου Λυκείου ΚηφισιάςΕλένη Παπαδημητρίου, 2ου Λυκείου ΚηφισιάςΚωνσταντίνος Αθανασίου, 3ου Λυκείου ΚηφισιάςΗλίας Κούτσικος, Νέας Ερυθραίας, Παναγιώτης Σπιθουράκης.