Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2019 10:05

Ξεκινούν οι επαναληπτικές συνοικιακές συνελεύσεις στον Δήμο ΚηφισιάςΞεκινούν οι επαναληπτικές Συνοικιακές Συνελεύσεις στις συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς, με σκοπό τη συλλογή των προτάσεων για τον «Συμμετοχικό Προϋπολογισμό».

Η δημοτική Αρχή μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων σε αυτό το στάδιο, προσπαθεί, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, να διαμορφώσει μία αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα μικρά τεχνικά έργα, τις δράσεις και τις πρωτότυπες ιδέες, που οι πολίτες επιθυμούν να υλοποιηθούν στην περιοχή τους, με την ενεργό συμμετοχή στη διαδικασία αυτή των Συνοικιακών  Συμβουλίων.

Στις Συνοικιακές Συνελεύσεις ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο προεδρεύων των Συνοικιακών Συνελεύσεων, δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Κόκκαλης, συλλέγουν τις προτάσεις οι οποίες θα κοστολογηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και ακολούθως κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν.

Την πορεία εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού θα παρακολουθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής.

Στο πλαίσιο αυτό είναι προγραμματισμένες μέχρι σήμερα οι ακόλουθες Συνοικιακές Συνελεύσεις:

- Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στη συνοικία «Εθνικιστών & Αναπήρων Πολέμου», στο 2ο & 3ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας.
- Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στη συνοικία «Καστρί» στο ΚΕΜΜΕ Νέας Ερυθραίας.
- Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην «Περιοχή Ελπιδοφόρου» (δεξιά της Ελαιών) στο Γ’ ΚΑΠΗ Ν. Κηφισιάς.