Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 14:14

Δήμος Κηφισιάς: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το "Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019"Με το μουσικό θεατρικό έργο ’’Ζωή σαν παραμύθι’’ του Γιώργου Φρατζεσκάκη ολοκληρώθηκε το "Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019" την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Είκοσι πέντε εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως το 31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, το 5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων, το 23ο Σεργιάνι στην Παράδοση, το 4ο Αντάμωμα, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες φιλοξενήθηκαν για ένα μήνα στην πόλη μας δίνοντας μια ιδιαίτερη πολιτιστική νότα στις καλοκαιρινές βραδιές της Κηφισιάς.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις 10.000, γεμίζοντας τις περισσότερες φορές ασφυκτικά το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, στηρίζοντας τον νέο αυτό θεσμό που πλέον έχει παγιωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης μας και του δήμου μας.

Ξεχωριστές στιγμές του φετινού Φεστιβάλ Κηφισιάς ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου στο κατάμεστο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο της Κηφισιάς, καθώς και η συναυλία από τους δύο Κηφισιώτες τραγουδιστές Δημήτρη Κόκοτα και Γιώργο Λεμπέση δημιουργώντας τις '' Κατάλληλες Προϋποθέσεις'' ταξίδευσαν μαγεύοντας το μουσικό κοινό της Κηφισιάς μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς ευχαριστούν τους επισκέπτες για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και ανανεώνουν το ραντεβού για τα Μενάνδρεια που έρχονται στις 29 Αυγούστου με πλήθος μουσικών και θεατρικών παραστάσεων που θα γίνουν στην πόλη μας.