Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 09:49

Δήμος Κηφισιάς: Συνεχίζεται η αποψίλωση ξηρών χόρτων σε κοινόχρηστους χώρουςΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς οι καθαρισμοί και οι αποψιλώσεις ξερών χόρτων σε κοινόχρηστους και παραρεμάτιους χώρους, καθώς και σε περιαστικά δάση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ήδη τα συνεργεία του Δήμου προέβησαν σε καθαρισμό του ρέματος Νέστορος στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, των χώρων του Αλσυλλίου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Ερυθραία, και των κοινόχρηστων χώρων της οδού Μυρτιάς.

Παράλληλα ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους ιδιοκτήτες ή με οποιοδήποτε τρόπο νομείς οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κηφισιάς, να προβούν

α) στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα,

β) στην απομάκρυνση των κομμένων χόρτων που τυχόν θα προκύψουν, καθώς και άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα στις ιδιοκτησίες τους .

γ) στην αποψίλωση των πεζοδρομίων που περιβάλλουν την ιδιοκτησίας τους.

«Είναι σημαντικό, να επαγρυπνούν και οι δημότες, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς.