Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 16:34

Δήμος Κηφισιάς: Με επιτυχία η 5η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών ΣταθμώνΤο Ζηρίνειο φόρεσε τα γιορτινά του για την ενιαία γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, με αφορμή το τέλος της χρονιάς.

Το στάδιο της πόλης γέμισε με παιδικά χαμόγελα, όμορφα χορευτικά και φαντασία σε μια γιορτή που συμμετείχαν περίπου 400 παιδιά.

Τα παιδιά ντυμένα με όμορφες στολές χόρεψαν και παρουσίασαν κλασικά παραμύθια αναδεικνύοντας την αξία τους και στέλνοντας μήνυμα κατά της υπερβολικής χρήσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών και υπέρ της δημιουργικής αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών για την συνεισφορά τους στην γιορτή.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παντελεάκη και το έργο του στην προσχολική εκπαίδευση.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη σταθερή βούληση της Διοίκησης να στηρίζει στην πράξη τα παιδιά και τις οικογένειες του Δήμου, με γνώμονα την αύξηση των δομών αλλά και των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παντελεάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο που του εμπιστεύθηκε το τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας που προσφέρουν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά στα παιδιά, τον προϊστάμενο των Παιδικών Σταθμών Γιάννη Κασιμάτη τη Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σμαρώ Πετρίδου, και τους γονείς που στηρίζουν το έργο που επιτελείται στους σταθμούς.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκαν οι Ντέπυ Σακελλαρίου και Πελαγία Μπότση, ενώ μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών.

Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, Αντιδήμαρχοι και  Δημοτικοί υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και πλήθος κόσμου.