Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 17:44

Νίκος Χιωτάκης: «Δημοτική Αλλαγή για να κερδίσουμε τα πέντε χαμένα χρόνια»Παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, παρουσιάστηκε στον ιστορικό κινηματογράφο «Μπομπονιέρα», το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη.

Η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αξόνων αλλά και των υποψηφίων έγινε από τον ίδιο τον Νίκο Χιωτάκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι: «Στις 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα στείλουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα με την ψήφο τους. Θα βάλουν ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση και την παρακμή. Στην Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, δεν αξίζει η εγκατάλειψη. Πέντε χαμένα χρόνια είναι ήδη πολλά. Ο Δήμος δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία».

Ο Νίκος Χιωτάκης έβαλε ψηλά τον πήχη για τους δημότες Κηφισιάς τονίζοντας ότι «Στον Δήμο Κηφισιάς δεν αξίζει η μετριότητα. Δεν μας αξίζουν οι γεμάτοι λακκούβες, επικίνδυνοι, σκοτεινοί δρόμοι, τα βρώμικα πεζοδρόμια, τα εγκαταλελειμμένα πάρκα, οι ασυντήρητοι ποδηλατοδρόμοι, η ανικανότητα να φτιαχτεί μέσα σε πέντε χρόνια έστω μια νέα σχολική αίθουσα για τα παιδιά μας, η αδυναμία να προσθέσουμε έστω και μια νέα κοινωνική ή αθλητική υποδομή στο Δήμο. Αξίζουμε μια νέα αποτελεσματική διοίκηση, που θα θέσει ξεκάθαρες προγραμματικές προτεραιότητες, θα καλλιεργήσει τη συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και θα υλοποιήσει συγκεκριμένα έργα».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι o συνδυασμός του έχει δύο προγραμματικές προτεραιότητες που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η δρομολόγηση έργων που θα είναι απαραίτητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου.

Έργα όπως :

1. H ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, με αντιπλημμυρικά έργα σε Νέα Ερυθραία και Νέα Κηφισιά. Και διευθέτηση του ρέματος Κοντοχρήστου.
2. Η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων, σε Ερυθραία και Κηφισιά, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Φραγκοπούλου και αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων του Δήμου ( Ζηρίνειο)
3. Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης σε Αδάμες, Εργατικές και στο υπολοιπόμενο 20% της Εκάλης.
4. Η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις που αφορούν: Το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας. Την επέκταση του 1ου Δημοτικού Κηφισιάς. Την ανέγερση του 9ου και 10 ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, του 3ου Δημοτικού Ερυθραίας και του 10ου Νηπιαγωγείου Νέας Κηφισιάς.
5. Η εφαρμογή της μελέτης για διαμόρφωση χώρων πρασίνου και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας σε Αλώνια και Κ. Κηφισιά.
6. Η ολοκλήρωση της ένταξης στο σχέδιο πόλης των υπολοίπων περιοχών της Κάτω Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας, του Πανοράματος.
7. Αναβάθμιση και ενίσχυση του δικτύου παιδικών χαρών σε κάθε δημοτική ενότητα.

Ο Νίκος Χιωτάκης στη συνέχεια τόνισε ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα απαντήσουν με την ψήφο τους στο εξής δίλημμα: Θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο ή  θα επιλέξουν να πάμε μπροστά, με μια νέα δημοτική αρχή που μπορεί  να κάνει έργα, να είναι αποτελεσματική, μπορεί να ενώσει και να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί ο Κλεισθένης. «Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Δεν θα επιλέξουν οπισθοδρόμηση, απραξία και λαϊκισμό. Θα επιλέξουν τις δυνάμεις της δημιουργίας, της σύνθεσης , της αποτελεσματικότητας. Θα επιλέξουν την παράταξη μας που έχει και το σχέδιο , αλλά και την ικανή ομάδα, για να πάει το Δήμο μας μπροστά. Ο Δήμος Κηφισιάς χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή, μια νέα δημοτική αρχή , που θα ενώσει την πόλη, θα διαθέτει το σχέδιο, την εμπειρία και την ομάδα να φέρει στα προάστιά μας μια δημιουργική αλλαγή. Μια δημιουργική ανατροπή» κατέληξε στην ομιλία του ο Νίκος Χιωτάκης.