Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 15:25

Εκλογές 2019 - Γ. Θωμάκος: «Δώστε μου την ευκαιρία να συνεχίσω την ανοδική πορεία του Δήμου»Το ότι «Το όραμα της προηγούμενης θητείας για έναν Δήμο Κηφισιάς με ισόρροπη ανάπτυξη έχει αρχίσει να υλοποιείται» επισήμανε  ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική του ομιλία στη Νέα Κηφισιά, ζητώντας  την εντολή να συνεχίσει με ευθύνη αυτήν την πορεία. Ο Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στο σύνολο του έργου που έχει παραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στον Δήμο Κηφισιάς κάνοντας λόγο για «καινοτόμα πολιτική που εγκαινιάστηκε επί δημαρχίας του».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι δημότες ενημερώθηκαν για τα έργα που έχουν γίνει στην Νέα Κηφισιά, έργα που στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των κατοίκων. Συγκεκριμένα ο Γιώργος  Θωμάκος αναφέρθηκε στην παιδική χαρά ΑμεΑ, στα ευέλικτα έργα γειτονιάς, την κατασκευή πεζοδρομίων όπως στις οδούς Τατοίου και Λύρα, την επισκευή λακκουβών, την ανύψωση φρεατίων, τις διαγραμμίσεις που διευκολύνουν την κυκλοφορία και την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού.

Την ίδια στιγμή έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα της απελευθέρωσης της Νέας Κηφισιάς από το βάρος  των διοδίων, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο  θέμα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης». Τέλος ο δήμαρχος Κηφισιάς  ευχαρίστησε τους δημότες που τίμησαν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και υποσχέθηκε να συνεχίσει την επικοινωνία με τον κόσμο ώστε να υπάρχει πραγματική δημοκρατική διάδραση δημοτών και δημοτικής αρχής.