Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 09:38

Παρουσίασε τον συνδυασμό της "Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών" η υποψήφια δήμαρχος Σάντυ Πατρινού Ντελ ΤόροΤο συνδυασμό της "Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών" παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου στο αμφιθέατρο του πρώην ΟΑΕΔ, στην Κηφισιά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο, μίλησε στοχεύοντας στ συναίσθημα και στη λογική των κατοίκων της πόλης που βρίσκονταν στην αίθουσα, λέγοντας ότι δεν θα μιλήσει ούτε πολιτικά ούτε με ξύλινη γλώσσα για προγράμματα και ίντριγκες.

Άλλωστε ισχυρίστηκε ότι πρώτη η "Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών" δημοσιοποίησε πλήρες πρόγραμμα για το πώς ονειρεύεται την πόλη και ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται ώστε το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα, με χρονοδιάγραμμα και κοστολόγηση.

"Το κυριότερο", είπε η Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο, "είναι ένας ανθρωποκεντρικός και με ισονομία Δήμος, χωρίς ρουσφέτια και κρυφές συναλλαγές. Ο σεβασμός στον πολίτη και στους νόμους είναι αυτό που λείπει σήμερα από τον Δήμο μας και πάνω σε αυτή την αρχή θα βαδίσει η αυριανή Διοίκηση του Δήμου που θα αποτελείται από άξιους συνεργάτες της Πρωτοβουλίας, σε όλους τους κλάδους και τους φορείς".

Μίλησε για το σύστημα της απλής αναλογικής, με το οποίο θα διεξαχθούν οι φετινές εκλογές στην Αυτοδιοίκηση. Αυτό ισχυρίστηκε θα βάλει σε διαφορετική διάσταση τα πράγματα και θα στηριχτεί στις συνεργασίες των πολιτών για να λυθούν σοβαρά προβλήματα.

Η υποψήφια Δήμαρχος έκανε αναφορά στη σημερινή κατάσταση του Δήμου και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι πολίτες την καθημερινότητα. «Η καθημερινότητα μας πληγώνει» είπε η Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο. «Υπάρχει τρομερή ανασφάλεια έξω από το σπίτι μας και αυτό μας τρομάζει. Οι κάτοικοι ψάχνουν να βρουν κάποιον υπεύθυνο να τους ακούσει, απευθύνονται σε αιρετούς να τους λύσουν το πρόβλημά τους με τον κάδο σκουπιδιών, τη λακκούβα, το πεζοδρόμιο τους, το δρόμο και αυτό τους θυμώνει. Αντί οι εκλεγμένοι να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, αναγκάζονται καθημερινά να ασχολούνται με προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα έπρεπε να είναι λυμένα. Υπηρεσίες που πρέπει να τις παρέχει ο Δήμος απλά είναι ανύπαρκτες και καταφεύγει ο δημότης στον γνωστό του σύμβουλο – αντιδήμαρχο για να του αλλάξει τη λάμπα στο δρόμο, γιατί φοβάται να πάει στο σπίτι του. Οι δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα δεν σεβάστηκαν τον πολίτη και έχουν καταστρατηγήσει την αρχή της νομιμότητας. "Αν εφαρμόζαμε τους κανόνες" είπε η κα Πατρινού "έστω και κακοί να ήταν αυτοί δεν θα αντιμετωπίζαμε τέτοια προβλήματα. Η αρχή της ισονομίας είναι η λύση."

Ανέφερε ότι στον προεκλογικό αγώνα αλλά και μετά δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι συνδυασμοί, ούτε συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αλλά άξιοι, σκεπτόμενοι και ικανοί.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών" παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της παράταξης στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, οι οποίοι κάθονταν ανάμεσα στους πολίτες, χωρίς να είναι σε ξεχωριστή θέση.

Την Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς, ενώ ανάμεσα στους επισήμους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Θυμίζουμε ότι το
ΚΙΝΑΛ με επίσημη ανακοίνωσή του στηρίζει για τον Δήμο Κηφισιάς, την υποψηφιότητα της Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Κηφισιάς».