Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 12:29

Δήμος Κηφισιάς: «Ο Δήμος είμαστε εμείς» δηλώνει η υποψήφια δήμαρχος Σάντυ Πατρινού - Ντελ ΤόροΗ υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Σάντυ Πατρινού – Ντελ Τόρο με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες να στηρίξουν στις Δημοτικές Εκλογές τον συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Κηφισιάς. Η επικεφαλής του συνδυασμού τονίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Θέλουμε να διορθώσουμε το παρελθόν, να υπηρετήσουμε το παρόν και να θεμελιώσουμε το μέλλον, με γνώση, επιμονή και μεθοδικότητα. Θέλουμε το αυτονόητο». Την ίδια στιγμή παρουσίασε και σημαντικό αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (27).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Σάντυ Πατρινού- Ντελ Τόρο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

«Φίλες και φίλοι,

Για τα θέματα που αφορούν στην πόλη, άβουλοι συνένοχοι δεν υπάρχουν. Ο Δήμος είμαστε εμείς. Εμείς:

- Που όσο πίσω και αν γυρίσουμε, όλες μας οι αναμνήσεις είναι από την πόλη αυτή.

- Που την επιλέξαμε συνειδητά ως τόπο κατοικίας, για τις δυνατότητές της.

- Που μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές, μοιραστήκαμε τη ζωή μας, τα όνειρα και τις ελπίδες μας, κτίσαμε στην πόλη αυτή τα σπίτια και τις δουλειές μας και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

- Που πιστεύουμε ότι ο Δήμος είναι ένας και ενιαίος, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και χωρίς κοινωνικές διαφοροποιήσεις.

Εμείς είμαστε αυτοί που ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου 2019, οφείλουμε να αντισταθούμε στη διαφθορά και τη μετριότητα.  Αντίπαλοί μας είναι η διαπλοκή, η ασυδοσία, η ρουσφετολογία, η αλαζονεία, η απαξίωση των θεσμών και της νομιμότητας, η ψηφοθηρική τακτική, η ανικανότητα και δυστυχώς, η έλλειψη κοινής λογικής. Τα προβλήματα, παλαιά και τρέχοντα, είναι πολλά και γνωστά. Η άγνοια, η αδυναμία κατανόησής τους, καθώς και η επιλεκτική ατολμία στη λήψη αποφάσεων, οδηγούν την πόλη και τους δημότες σε αδιέξοδο.

Με γνώμονα τα παραπάνω, εμείς, η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ζητάμε την ψήφο σας για να διεκδικήσουμε μαζί τις αξίες και το όραμά μας για την πόλη. «Για την καθημερινότητα του πολίτη», την καθαριότητα, την ασφάλεια, την κοινωνική πολιτική, τα έργα υποδομής, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για την αξιολόγηση και αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού, ώστε ο δήμος να ταχθεί στην υπηρεσία του δημότη με ιεράρχηση και αξιολόγηση των δαπανών και ισοκατανομή των δημοτικών κονδυλίων στις τρεις δημοτικές ενότητες. Για την ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων και τέλος για την απαραίτητη αναβάθμιση των συμβουλίων των δημοτικών ενοτήτων, με εκχώρηση αρμοδιοτήτων προς αυτά.  Στοχεύουμε σε έναν Δήμο ψηφιακό, πρωτοπόρο στις νέες μορφές ενέργειας για την προστασία του περιβάλλοντος, σε μια πόλη – πρότυπο, αντάξια του ιστορικού της φορτίου. Θέλουμε να διορθώσουμε το παρελθόν, να υπηρετήσουμε το παρόν και να θεμελιώσουμε το μέλλον, με γνώση, επιμονή και μεθοδικότητα. Θέλουμε το αυτονόητο.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς

Σάντυ Πατρινού  – Ντελ Τόρο

Δικηγόρος

Υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

ΑΓΓΕΛΗ Σοφία (Καθ. Σχολής Ικάρων,) ΑΣΗΜΑΚΗ Ηλιάνα (Τρ. Υπάλληλος), ΒΑΡΕΛΑΣ Μιχάλης (Στέλεχος ΕΡΓΟΣΕ), ΒΕΡΥΚΙΟΣ Δημήτρης (πρ. στέλεχος Αεροπορικής εταιρίας), ΒΙΑΝΕΛΛΟ Φραντσέσκο (Μεταφραστής), ΓΑΡΤΑΓΑΝΗΣ Μπάμπης (Πολ. Μηχανικός, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Γιώργος (Χειρουργός Μαιευτήρας), ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Κατερίνα (Δρ. Μεταλλειολογίας), ΖΥΓΟΥΡΗ Χαρά (Καθ. Αγγλικών), ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος (Αρχ. Μηχανικός), ΚΟΝΙΔΑ Σίσσυ (Εκπαιδευτικός), ΚΟΥΛΟΥΛΙΑ Κωνσταντίνα (Οικονομολόγος), ΚΡΟΝΤΗΡΗ Μαρίνα (Δικηγόρος), ΛΕΩΝΙΔΟΥ Ελένη (Συμβ. Επιχειρήσεων), ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ Μαρία  – Ελένη (Ηθοποιός), ΜΑΡΚΑΤΗ Δανάη (Οδοντίατρος), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξης (Δικηγόρος), ΜΠΕΗΣ Χρήστος (Μηχ. Μηχανικός – Επιχειρηματίας), MΠΕΛΙΤΣΗ – ΑΥΔΗ Παναγιώτα (Εκπαιδευτικός), ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ Σπύρος (Χημικός Μηχανικός), ΜΠΡΕΔΑΚΗΣ Μανώλης (Ιατρός), ΜΩΡΑΚΗΣ Δημήτρης (συντ. Δημ. Υπάλληλος), ΠΑΤΕΛΗΣ Γιώργος (Οικονομολόγος), ΠΕΤΡΑ Ελένη (Μηχ. Υπολογιστών), ΠΟΔΟΤΑ Κατερίνα (Μηχ. Μηχανικός), ΠΟΛΙΤΗ Ρένα (Εκπαιδευτικός), ΣΟΥΛΗΣ Μάκης (Μουσικός Παραγωγός – Επιχειρηματίας)».