Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 13:50

Δήμος Κηφισιάς: Και ο Γιώργος Τσούλος υποψήφιος δήμαρχοςΤην Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ο Γιώργος Τσούλος, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και υπεύθυνος για τις συνοικιακές συνελεύσεις, με την τελευταία Δημοτική Αρχή, μέσω γραπτής ανακοίνωσης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ηγηθεί συνδυασμού στις προσεχείς εκλογές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται σε υποβάθμιση της ποιότητας ζωής της Κηφισιάς, καθώς και της πόλης κατά τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια και δηλώνει ότι επιθυμεί να «πιάσει το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και να βάλει ξανά την Κηφισιά σε τροχιά ανάπτυξης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Τσούλου

«Για να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη μας

Φίλες και Φίλοι,

Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια ζούμε όλοι μας τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Κηφισιά, την υποβάθμιση της ίδιας της αξίας της πόλης μας.

Αυτά τα χρόνια, τα βασικά προβλήματα του τόπου μας έχουν διογκωθεί, ενώ αντίστροφα οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί.

Αυτήν την πραγματικότητα, όσοι αγαπάμε αληθινά την Κηφισιά δεν μπορούμε να τη δεχθούμε παθητικά και μοιρολατρικά.

Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις. Πολλοί συμπολίτες μας, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Δήμο μας, μου ζήτησαν να είμαι επικεφαλής μιας νέας Δημοτικής Κίνησης που θα πιάσει το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και θα βάλει ξανά την Κηφισιά σε τροχιά ανάπτυξης.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω το βήμα και θα είμαι για άλλη μια φορά παρών στη μάχη για να ξανακερδίσουμε την πόλη μας.

Τη μάχη αυτή, Θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου, οι οποίοι τόσα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για την Κηφισιά, Θα προσπαθήσω να βάλω την πόλη μας στο δρόμο που της αξίζει.

Γιατί ο Δήμος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες! Όμως, απαιτείται μία νέα προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που Θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις.

Η καλή γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το κλειδί για να πάμε την πόλη μας μπροστά! Στόχος μου είναι να αρχίσει τον ερχόμενο Μάιο για την Κηφισιά ένας νέος παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ξεκινώ από σήμερα κιόλας τον διάλογο με όλους τους φορείς της πόλης μας και, φυσικά, με τους ίδιους τους πολίτες, Θέλοντας να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και, παράλληλα, να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της Κηφισιάς για το κοινό καλό.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συνεργάτες μου μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των πολιτών, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την ανθρωπιά στην πόλη μας.

Με πίστη στο μέλλον της Κηφισιάς».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ο κ.Γιώργος Τσούλος είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ.Γιώργου Θωμάκου "Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης" έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 853 ψήφους.