Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 14:02

Δήμος Κηφισιάς: Νέο προεδρείο στη Ανθοκομική ΈκθεσηΤο νέο προεδρείο της Ανθοκομικής Έκθεσης ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς η αποχώρηση της Κλεοπάτρας Χατζοπούλου από τον συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής του Γιώργου Θωμάκου την οδήγησε στην παραίτηση της απο από την προεδρία της Ανθοκομικής.

Ο Δήμαρχος πρότεινε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθοκομικής μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της Διοίκησης.

Η Ανθοκομική Έκθεση είναι ο σημαντικότερος θεσμός της πόλης, με ιστορία πάνω από 100 χρόνια και με την έκθεση αυτή θα φτάσουμε στις εκλογές, οπότε η επιλογή του νέου συμβουλίου έπρεπε να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική.

Καμία διαφωνία δεν υπήρξε, μετά την πρόταση του δημάρχου, να αναλάβει πρόεδρος ο Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας και αντιπρόεδρος η Έφη Κούτση, στη θητεία της οποίας αναδείχτηκε ιδιαίτερα το ΚΕΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος εξήρε την προσωπικότητα της απελθούσας προέδρου Κλεοπάτρας Χατζοπούλου, καθώς επίσης και τον ζήλο και την αγάπη που επέδειξε ώστε ο θεσμός της Ανθοκομικής να πάει μπροστά αλλά και της αντιπροέδρου και σημερινής προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ντέμης Αγαπάκη.

Και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κλεοπάτρα και η ίδια στο τέλος είπε ότι ευγνωμονεί τη Διοίκηση του Δήμου που της έδωσε την ευκαιρία να προσφέρει σε έναν θεσμό που λάτρεψε από παιδί.

Οι τελευταίες εκθέσεις, οι οποίες έγιναν υπό την προεδρεία της Κλεοπάτρας Χατζοπούλου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν τόσο η καλή διοργάνωση, όσο και οι καιρικές συνθήκες και άλλες ευτυχείς συγκυρίες, όπως η ημερομηνία του Πάσχα σε σχέση με την Πρωτομαγιά, που επέτρεψε η ημέρα της Πρωτομαγιάς να πέφτει ημέρα έκθεσης.

Το νέο προεδρείο που θα  προετοιμάσει την "65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς" είναι: 

Πρόεδρος Γιάννης Παντελεάκης, αντιπρόεδρος Έφη Κούτση, μέλη Περικλής Καραγιαννάκης, Πόλυ Αστερίου, Γιώργος Κομιανός, Γιάννης Κιτάντζης, Αγλαΐα Βουτσινά, Φώτης Δημάκης, Αγγελική Βαλασσοπούλου, Ντάλη Ράνια και Πάνος Ραυτόπουλος, αναπληρωματικά μέλη Βάσω Τσαλαβούτα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Κώστας Μουρόπουλος, Αντώνης Μπιτσάνης, Μαριάνθη Δήμα και Γιώργος Σκορδίλης.

Η δουλειά που τους περιμένει είναι πολλή, μια και μια τέτοια έκθεση απαιτεί εντατική εργασία όχι μόνο λίγους μήνες πριν αλλά όλο τον χρόνο.