Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 14:09

Δήμος Κηφισιάς: Ανεξάρτητος και ο Δημήτρης Λιανός - θα διεκδικήσει και αυτός τη θέση του ΔημάρχουΟ Δημήτρης Λιανός με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει πως παραιτείται γιατί προτίθεται να διεκδικήσει το Δήμο με τον συνδυασμό του «Πόλη Ξανά Γίνεται».

Ο Δημήτρης Λιανός διετέλεσε για 4 χρόνια αντιδήμαρχος Εκάλης και υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου, θέσεις απο τις οποίες αντικαταστάθηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκδήλωσε ανοικτά την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο.

Έτσι με την συγκεκριμένη ανεξαρτητοποίηση οι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη της συμπολίτευσης έφτασαν τους 8 με τους περισσότερους εξ αυτών να διεκδικούν την εκλογή τους στη θέση του Δημάρχου στις εκλογές του Μαίου !!! 

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

"Κηφισιά, 09/01/2019

Αξιότιμη κα Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα δήλωση παραιτούμαι από το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ-Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΕΚΑΛΗ» και παραμένω ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κύριος λόγος της παραίτησής μου είναι ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω το Δήμο Κηφισιάς με το συνδυασμό μου «ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μετά την 4ετή συνεχή και άοκνη προσφορά μου στο Δήμο από τις θέσεις του Αντιδημάρχου Εκάλης, υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας και συντήρησης των οχημάτων του δήμου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, για τη συνεργασία τους.

Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία να συνεργαστούμε στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Λιανός
Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς".