Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 17:22

Δήμος Κηφισιάς: Έτοιμος να υποδεχτεί και φέτος τα ΧριστούγενναΗ ομορφότερη γιορτή του χειμώνα, τα Χριστούγεννα, είναι προ των πυλών και ο Δήμος Κηφισιάς, φωταγωγημένος, υποδέχεται τους επισκέπτες που επιθυμούν να νιώσουν τη μαγική θαλπωρή των ημερών.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά: «Παραδοσιακά ο Δήμος Κηφισιάς είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για μικρούς και μεγάλους αυτές τις γιορτινές μέρες, καθώς συνδυάζει ένα πανέμορφο τοπίο με μια ζωντανή εμπορική αγορά και πλούσιες επιλογές για ψυχαγωγία. Τα εμπορικά καταστήματα και οι χώροι αναψυχής έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους και η Κηφισιά λάμπει σε όλη της την χειμωνιάτικη αίγλη. Ο Δήμος Κηφισιάς δημιουργεί μια ολόφωτη ατμόσφαιρα με όμορφες γιορτινές στιγμές και σας περιμένουμε να τις μοιραστούμε στον Δήμο της Συμμετοχής και της Αισιοδοξίας!!!».

Θυμίζουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με δύο εντυπωσιακές συναυλίες από δύο μεγάλους καλλιτέχνες, την Άννα Βίσση και τον Διονύση Σχοινά, στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία. 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη & Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Ερυθραία στις 19:00, ο συμπολίτης μας Διονύσης Σχοινάς καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική συναυλία. 

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά στις 17:00, η σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση θα ανάψει σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά.