Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 12:50

Δήμος Κηφισιάς: Οι πρώτοι υποψήφιοι για το δημαρχιακό αξίωμα στις εκλογές του ΜαίουΔιανύουμε ήδη την προεκλογική περίοδο όσον αφορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αφού ο Μάιος του 2019 θα δείξει αν ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος θα ανανεώσει τη θητεία του ή η ετυμηγορία των Δημοτών θα αναδείξει τον αντικαταστάτη του.

Έτσι σιγά-σιγά αρχίζει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος από υφιστάμενα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και από "νέους" ενδιαφερόμενους που σκέφτονται να αναμετρηθούν ανοικτά με τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο.

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Κηφισιάς έχουν γίνει και επίσημα γνωστά ενώ άλλα που ακούγονται ανεπίσημα αυξάνουν τον αριθμό των διεκδικητών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πολλοί εξ αυτών όπως θα διαπιστώσετε προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο και ήταν συνυποψήφιοι σε εκλογικούς συνδυασμούς τόσο του νύν Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου όσο και του τέως Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, άλλοι επιθυμούν διακαώς να εκλεγούν και «βγαίνουν» κυριολεκτικά από τη ναφθαλίνη προκειμένου να το πετύχουν και άλλοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία του εκλογικού νόμου και να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν από τους πολίτες που θα κληθούν μέσω της κάλπης να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα στον Δήμο Κηφισιάς.

Την αρχή στις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων έκανε ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς και νυν Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης Βάρσος ο οποίος με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε αυτό που συζητιόταν εδώ και καιρό ότι θα θέσει τον εαυτό του και πάλι στην κρίση των πολιτών όχι σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Δείτε την ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μου ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ . ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ . Στις 26 Μαϊου 2019 Η ΚΗΦΙΣΙΑ , Η Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ , Η ΕΚΑΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ και Πάλι ΔΗΜΑΡΧΟ . Με ΑΝΟΙΧΤΗ την ΠΟΡΤΑ στους ΔΗΜΟΤΕΣ . Με ΑΝΘΡΩΠΙΑ , Με ΕΡΓΑ , Με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ , τον Βασίλη Ν . ΒΑΡΣΟ . Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας".

Νωρίτερα ο Δημήτρης Λιανός επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του μέσο συνέντευξης που παραχώρησε στον Τύπο της Κηφισιάς. Ο κ.Λιανός είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ. Θωμάκου ενώ μέχρι πρότινος ήταν αντιδήμαρχος Εκάλης

Τη σκυτάλη πήρε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 1/10 ο Μανώλης Κουρμαδιάς πρώην δημοτικός σύμβουλος με διάφορες δημοτικές παρατάξεις στο παρελθόν με ανάρτησή του και αυτός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με μια λακωνική δήλωση έθεσε εαυτόν υποψήφιο για τη δημαρχία της πόλης.

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ»

Στις τρεις αυτές υποψηφιότητες δε θα πρέπει να λησμονήσουμε και τον τέταρτο που έχει σπεύσει να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο, τον Νίκο Αναγνωστάτο ο οποίος υπήρξε ο πρώτος που ανακοίνωσε υποψηφιότητα.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ανεπίσημα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και οι Χρήστος ΚαλόςΓιώργος ΠαπαδόπουλοςΚυριακή Πατρινού - Ντελ Τόρο (νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Παναγιώτης Κανακάκης, και Αλέξης Μακρής.

Και η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο...