Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 16:16

Δήμος Κηφισιάς: Τα θέματα που θα συζητηθούν στα Κοινοτικά Συμβούλια Κηφισιάς και Ν.Ερυθραίας την 1/10Σε τακτικές συνεδριάσεις πρόκειται να προχωρήσουν τα Συμβούλια της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς και Ερυθραίας τη Δευτέρα 1/10

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης)

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα: 

1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 13 (εντός του Μουσείου Γουλανδρή), στην εταιρεία με την επωνυμία «Παν. Χριστοφιλέας Α.Ε.».

2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ελαιών αρ. 44 στην Κηφισιά στον κ. Κατσιγιάννη Ηλία.

3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έναντι του χώρου στάθμευσης της οικίας που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου αρ. 55 στην Κηφισιά».

4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Διονύσου αρ. 15 στο Ο.Τ. 170 στην Κηφισιά».

5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αιολίας αρ. 19, στην Κηφισιά».

6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Δρόσου, στη συμβολή της με τις οδούς Αυγής και Αηδόνος στην Κηφισιά».

7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Αταλάντης, στη συμβολή της με την οδό Ζεφύρου στην Κηφισιά».

8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Αιγιδών, στη συμβολή της με την οδό Σενέκα στην Κηφισιά».

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2019 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00, στο κτήριο επί της οδού Αθανασίου Διάκου, αρ. 31, στη Νέα Ερυθραία.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

1. Εγκατάσταση διαβάσεων πεζών στα σχολικά κτήρια της Δ.Ε Νέας Ερυθραίας.

2. Σήμανση αναγγελίας κινδύνου επί της Λ. Ερυθραίας.

3. Σήμανση αναγγελίας κινδύνου επί της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Ερυθραία.

4. Λήψη μέτρων μείωσης ταχύτητας επί της οδού Ν. Πλαστήρα  στην Νέα Ερυθραία.

5. Οριοθέτηση εισόδων οικίας επί της οδού Κάλβου 12 στη Νέα Ερυθραία.

6. Οριοθέτηση εισόδου γκαράζ  επί της οδού Σπ. Λούη στη Νέα Ερυθραία.

7. Εγκατάσταση κατόπτρου έναντι εισόδου γκαράζ κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιονικών 18 στη Νέα Ερυθραία.