Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 14:08

Συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου στο Δημαρχείο ΚηφισιάςΗ Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης θα παρουσιάσουν μια μοναδική μουσική συνάντηση την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας».

Η γνωστή ερμηνεύτρια και συνθέτρια Σαβίνα Γιαννάτου θέτει τη φωνή της στην υπηρεσία και στους σκοπούς του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» σε συνεργασία με τον σπουδαίο συνθέτη και δεξιοτέχνη Σπύρο Μάνεση στο πιάνο. Η εκδήλωση έχει γενική είσοδο 10 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της στήριξης των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου στα ελληνικά νησιά.

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων με τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, αλλά και με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 3252012, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .