Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 14:04

Εργασίες στο Άλσος Κηφισιάς ενόψει της 64ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς!To ΝΠΔΔ “Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς” οργανώνει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, την πιο μεγάλη και παλιά έκθεση λουλουδιών στην Αττική, την 64η Ανθοκομική Έκθεση εντός του Άλσους Κηφισιάς “Δημήτριος Ζωμόπουλος” από την Πέμπτη 26 Απριλίου έως και την Κυριακή 13 Μαίου 2018

Μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης και ενόψει της έναρξης λειτουργίας της, πραγματοποιούνται οι ετήσιες εργασίες συντήρησης και προετοιμασίας του χώρου απο τα συνεργεία και το προσωπικό τόσο του Δήμου όσο και του Νομικού Προσώπου. 

Ως εκ τούτου, το Άλσος Κηφισιάς θα πρέπει να κλεισει από την Τετάρτη 11 Απριλίου ούτως ώστε να υλοποιηθούν με ασφάλεια τόσο οι εργασίες συντήρησης του Άλσους όσο και η εγκατάσταση των περιπτέρων. 

Η πρόσβαση στο “Άλσος Καφέ” θα επιτρέπεται μόνο απο την είσοδο της οδού Ηρώδου Αττικού. 

Απαγορεύεται ρητά η είσοδος ΙΧ οχημάτων απο τη συγκεκριμένη είσοδο. Πρόσβαση έχουν μόνο τα συνεργεία, το προσωπικό του Δήμου και του ΝΠΔΔ  Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς. 

Η ενέργεια αυτή κρίνεται απαραίτητη τόσο για την ασφάλεια των διερχομένων όσο και για την καλύτερη και γρηγορότερη διεκπεραίωση των εργασιών συντήρησης και της τοποθέτησης των περιπτέρων.