Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 15:30

Δήμος Κηφισιάς: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγ. Τρύφωνα στο Κοιμητήριο ΚηφισιάςΗ Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, στο πλαίσιο των δράσεων των σχετικών με το Κοιμητήριο Κηφισιάς – Άγιος Τρύφων, το οποίο προσφάτως εντάχθηκε στο δίκτυο των σημαντικών κοιμητηρίων στην Ευρώπη (ASCE), ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Τρύφωνα την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018.

Κατά παράδοση τελείται, το πρωί, αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Κοιμητηρίου, αγιασμός και αρτοκλασία, προσφορά του Σωματείου των Ανθοκηπουρών της πόλης.

Παράλληλα, με τις θρησκευτικές τελετές της ημέρας, θα υπάρχει στην είσοδο του κοιμητηρίου υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με υλικό που μας έστειλαν από άλλα ελληνικά κοιμητήρια που ήδη έχουν χαρακτηριστεί σημαντικά ή προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19:10, στην έπαυλη Δροσίνη (Αγίου Δημητρίου και Δ. Κυριακού), στο κέντρο της Κηφισιάς, και στο πλαίσιο των διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς, θα γίνει παρουσίαση του Κοιμητηρίου από την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη.