Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 17:13

Ο Δήμος Κηφισιάς τιμά την εθνική επέτειο της 28ης ΟκτωβρίουΑπότιση φόρου τιμής από μαθήτριες και μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής αλλά και από αντιπροσωπευτικές ομάδες του Σώματος Eλλήνων Προσκόπων, του Σώματος Eλληνικού Oδηγισμού, εκπροσώπων σωματείων, συλλόγων, καθηγητών και δασκάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα μνημεία των Ηρώων του Δήμου μας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τις σχολικές γιορτές στα σχολεία του Δήμου μας και συνεχίστηκαν με τις καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

Στις καταθέσεις στεφάνων μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αύριο 28 Οκτωβρίου με την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων, την κατάθεση στεφάνων στην Κηφισιά αλλά και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην Πλατεία Πλατάνου.